İmamoğlu MHP’li seçmene seslendi

ekrem imamoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı yayında MHP’li ve Yeniden Refah Partili seçmene seslendi. İmamoğlu, “MHP’li vatandaşlarımız; bakın bu seçimde ellerinin arasına kafalarını alıp düşünmezlerse, vicdanına, ahlakına ve inanmış olduğu değerlere göre hesap kitap yapmazsa hayat boyu kendilerini yargılarlar” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, FOX TV’de, “İlker Karagöz ile Çalar Saat” programına konuk oldu. Programda gündemi değerlendiren İmamoğlu’nun konuşmalarından öne çıkanlar şöyle:

“Bizim dinimizin ilk karşı çıktığı şey aldatmaktır. Sözümona bu kadar inanç üzerinden bile siyasete malzeme haline getiren sizler, inancımızın bütün kurallarını ezerek milletimizi aldatıyorsunuz. Ayıp ayıp utanın.”

“Bu seçimdeki kadar hiçbir zaman millete bu kadar zarar verilmedi. Bugün camilerimizin inşallah siyasete alet edilmediği bir gün olur. Bunlar yaradanla kul arasına girmeyi kendilerine meslek edindiler. Camilerimizi ibadet yerinden çıkarıp siyasi taraftarlık yerine dönüştürdüler. Benim camilerimin, inancımın siyasete alet edilmesine katlanamam.”

“Bu seçim a partisi b partisi seçimi değil bu seçim demokrasinin kuvvetlenmesi ya da yok olaması seçimi.”

“Benim ailemde her siyasi görüş var. Benim baba tarafım biraz daha Adalet Partili, Demokrat Partili, Anavatanlı ama bir yarısı da MHP’li, ülkücü geçmişi olan insanlar. Gerçek MHP’liler milli ekonomi düzenini, sığınmacı düzenini, vatandaşlık satılması düzenini, gerçekten MHP’li vatandaşlarımız; bakın bu seçimde ellerinin arasına kafalarını alıp düşünmezlerse, vicdanına, ahlakına ve inanmış olduğu değerlere göre hesap kitap yapmazsa hayat boyu kendilerini yargılarlar.”



Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı’nda, olabilir. Milli görüşün adil düzen dediği, ekonomik düzen dediği, yerli üretim dediği mekanizmanın yerine bu şekilde bir sisteme, aldatmaca bir ekonomik düzene evet diyorlarsa, adil olmayan bir düzene evet diyorlarsa Yeniden Refah Partisi’ne oy verenler, gitsinler yine Sayın Erdoğan’a oy versinler. Ama hayır biz rahmetli Erbakan’ın mirasını taşıyoruz diyorlarsa, kafalarını iki ellerinin arasına alıp düşünsünler; ‘acaba rahmetli Erbakan hayatta olsa bu düzende ne karar verirdi? diye otursunlar vicdanlarıyla muhasebe yapsınlar.

Bu Yazıya Tepki Ver