İmamoğlu, Murat Ongun haberlerini doğruladı: “Murat Bey diğer işlerine devam ediyor”

murat ongun ekrem imamoğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük Birimi’nin kaldırıldığı iddiasına ilişkin konuştu. Söz konusu iddiayı doğrulayan İmamoğlu, İBB Sözcülük makamının kaldırıldığını doğruladı, Murat Ongun’un işlerine devam ettiğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük makamının kaldırıldığını doğruladı, Murat Ongun’un durumu hakkında konuştu.  İmamoğlu, “Murat Ongun benim çok değerli bir yol arkadaşımdır, başka görevleri vardır. Daha önce yine benim kararımla bir sözcülük makamı kurmayı uygun görmüştüm ama şu an gördüğüm ortamda sözcülük makamının birtakım verdiği sonuçlardan dolayı ve toplumun da buna gösterdiği refleksten ve bazen de ne yazık ki siyasi rakiplerimizin de bu alanda bir dezenformasyon oluşturma çabasından dolayı ben sözcülük makamını kaldırdım. Şu anda böyle bir makam yok. Murat bey de diğer işlerine devam ediyor” sözleriyle noktayı koydu. ifadelerini kullandı.

thumbnail
İlgili Haber
İBB’de yeni iletişim krizi ! “İBB Sözcülüğü kaldırıldı” iddialarına yanıt yok

Murat Ongun twitter profilini değiştirdi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, tartışmalı Karadeniz gezisi sonrasında ‘İBB Sözcülüğü birimini kaldırdığını’ resmen duyurmasının ardından, bugüne dek bu görevi yürüten Murat Ongun’dan da dikkat çekici bir hamle geldi. Ongun, İmamoğlu’nun açıklaması sonrası Twitter profilini yeniledi.

Ongun, profilinden ‘İBB Sözcüsü‘ unvanını kaldırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘Doğu Karadeniz Turu’ dönüşünde gazetecilerle çektirdiği fotoğraf tartışmalara neden olmuştu. Konu hakkında gazeteci İsmail Küçükkaya, Murat Ongun ile görüştüğünü söyleyerek, Ongun’un, “Biz o tartışmaları önemsemiyoruz. Topu topu 200-300 kişinin kendi aralarındaki yorumlarıdır” dediğini aktarmıştı. Ongun’un ayrıca çağrılan isimleri İmamoğlu’nun onayladığını belirterek “Nagehan Alçı çok seviliyor oralarda” tepki çekmişti.



Bu Yazıya Tepki Ver