‘İnce’nin önemli bir sağlık sorunu yok, iptal söz konusu değil’

muharrem ince
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce’nin Manisa ve İzmir programlarının iptal ettiği iddia edildi. İnce’nin basın danışmanı “Muharrem Bey’in genel sağlık durumuna ilişkin önemli bir sorunu yok. İptal söz konusu değil” dedi.

Memleket Partisi Manisa Milletvekili adayı Fidel Okan Twitter hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin İzmir ve Manisa programlarının iptal edildiğini yazdı. Okan paylaşımında “Sn. Muharrem İnce’nin sağlık durumunun bozulması sebebiyle İzmir ve Manisa programları tamamen İPTAL olmuştur. Hakkında yürütülen iftira ürünü aşağılık kampanyaları lanetliyoruz” dedi.

‘UYDURULUYOR’

Bizim TV de İnce’nin tansiyonunun yükseldiğini ve kalp krizine karşı dil altı ilacı verildiğini iddia etti.

Cumhuriyet’e konuşan İnce’nin Basın Danışmanı Oğuz Uçar konuya ilişkin, ”Muharrem Bey’in genel sağlık durumuna ilişkin önemli bir sorunu yok. İptal söz konusu değil” şeklinde konuştu.

Muharrem İnce’nin kalp krizini geçirme riskine karşı kendisine dil altı hapı verildiği iddialarını da yalanlayan Uçar, ”Şu anda her şey uyduruluyor. Detaylı açıklamayı kamuoyu ve basınla paylaşacağız” şeklinde konuştu.



İnce’nin İzmir ziyareti kapsamında Karşıyaka Çarşı’da esnaf turu yaptıktan sonra Manisa’da gençlik buluşmasına katılacağı duyurulmuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver