İstanbul’u hayallerin ötesine taşıyacağız

wsi-imageoptim-metro-725x375
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 yılında İstanbul’da raylı sistem ağının 354.3 kilometreye ulaşacağını belirten, Bakan Karaismailoğlu, ”Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü, otoyollar, hızlı tren, Çamlıca Kulesi gibi dev projeler ile İstanbul’u hayallerin ötesine taşıyoruz” dedi.

İstanbul’un çehresi her geçen gün değişecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ”Dev projelere imza atıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanında, 4 bine yakın noktada devam eden projelerimizden biri olan Küçükçekmece (Halkalı)-Başakşehir-Arnavutköy-Havalimanı Metrosu 7 gün 24 saat çalışma temposuyla sürüyor. Sırada Altunizade-Ferah Mahallesi-Çamlıca hattı var. İstanbul’un raylı sistem ağının uzunluğu, 2023 yılında 354,3 kilometreye yükselecek. Böylece İstanbul’un raylı sistem ağının yüzde 52’sini bakanlığımız kazandırmış olacak” dedi

TÜM DÜNYA GIPTA İLE BAKIYOR

Bakan Karaismailoğlu şöyle devam etti: ”İstanbul’u, tarihine, kültürüne yakışır biçimde dünyanın en gelişmiş şehirlerinden biri hâline getirmek için, alt ve üst yapı yatırımlarımızı birer birer hizmete sunuyoruz. Marmaray, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve İstanbul-İzmir Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren Hattı, İstanbul Havalimanı ve Çamlıca Kulesi gibi tüm dünyanın gıpta ile baktığı mühendislik harikası, son teknoloji dev projeler ile İstanbul’u hayallerin ötesine, bambaşka bir noktaya taşıyoruz.”

Bu Yazıya Tepki Ver