İYİ Parti’den şehit bekçinin ailesine ziyaret

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

K.Çekmece Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Güler, 22 Mayıs’ta polisten kaçan şüpheli şahısın kullandığı otomobilin çarpmasıyla şehit olan bekçi Kansu Turan’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu

İYİ Parti Küçükçekmece Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Güler ve yönetim kurulu üyeleri Şehit Bekçi Kansu Turan’ın Bağcılar’daki ailesini ziyaret etti. Güler ve beraberindekiler şehit ailesine taziyelerini sunarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’ in de selamları iletip ihtiyaçlarının olup olmadığını sordular. Şehit Turan ailesi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler ve kendilerini hatırladıkları için Akşener’e teşekkürlerini ilettiler.

22 Mayıs’ta Bağcılar’da dur ihtarına uymayan otomobil ile polis ekipleri arasında uzun soluklu kovalamaca yaşanmış, Küçükçekmece’ye kadar ulaşan şüpheli, otomobili ile cadde üzerinde denetleme yapan bekçilere çarpmıştı. Kazada yaralanan iki bekçi Başakşehir Çam ve Sakura Devlet Hastanesine sevk edilmiş, ancak ağır yaralı Kansu Turan tüm müdahalelere rağmen şehit olmuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver