İYİ Partili Uğur Poyraz: “Genel Başkan’ın şu an işaret ettiği herhangi bir aday söz konusu değil”

uğur poyraz
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Akşener’in cumhurbaşkanı adaylığı konusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu işaret ettiği tartışmaları hakkında da Sayın Genel Başkan Akşener, birini aday olarak işaret edecekse şeffafça yapar. Bu tür cümlelerle işaret etmez.” dedi.

Poyraz, son günlerde partisinden birkaç ismin Millet İttifakı ortağı CHP’ye yönelik eleştirilerinin ittifaka zarar verip vermediği konusunda, “Bireysel çıkışların zarar vermesi için yapının Cumhur İttifakı gibi olması lazım. Türk siyaseti şeffaflığa alışmalı” dedi.

Poyraz, Hürriyet yazarı Hande Fırat’konuştu Poyraz, Akşener’in cumhurbaşkanı adaylığı konusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu işaret ettiği tartışmaları hakkında da “Sayın Genel Başkan Akşener, birini aday olarak işaret edecekse şeffafça yapar. Bu tür cümlelerle işaret etmez.  dedi.

Poyraz, 6 partinin güçlendirilmiş parlamenter çalışmaları hakkında şu mesajları verdi:

“Liderlerin nihai metne ‘Tamam’ demesi durumunda kamuoyuna duyurulacak. İlkeler açıklandıktan sonra yol haritası ve takvim belirlenecek. Protokol oluşturulacak, bağlayıcı ifadeler yer alacak.

Liderlerin oturma düzenine ilişkin bir durum yok. Çünkü altı lider mi duyuracak, nasıl oturacaklar, böyle bir karar yok. Hiyerarşi değil, ortaklaştığımız ilkeler önemlidir.



İttifakın isminin değişmesi yönünde bir talep gelmedi. Ancak bazı şeylerin marka değeri vardır.”

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir