Kaan Ayhan Florya yolunda

kaan-ayhan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Donk’un sözleşmesini uzatmayan Galatasaray, Hollandalı oyuncu gibi hem defansta hem de orta sahada görev yapabilen milli yıldızı kadrosuna katmaya çok yakın.

Galatasaray, uzun süredir radarında olan Kaan Ayhan ile anlaşma aşamasına geldi. Fatih Terim’in genç yaşlarda A Milli Takım’a kazandırdığı Kaan’ın, Sassuolo’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. İtalyan kulübü, geçen yıl F. Düsseldorf’tan 2.5 milyon Euro’ya transfer ettiği milli stoperi, 2 milyon Euro’ya satmayı planlıyor. Ryan Donk’un değişen yabancı kuralı yüzünden sözleşmesini uzatmayan sarı-kırmızılılar, Donk gibi stoper ve ön libero oynayabilen 26 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katma yolunda.

KİRALIK DA GELEBİLİR

Kaan Ayhan’dan ‘Kulübümle anlaşın. Ben gelmeye hazırım’ mesajını alan sarı-kırmızılı yönetim, Sassuolo ile pazarlıklara başladı. ‘Satın alma opsiyonuyla kiralık formülü’ de masadaki bir alternatif. Tarafların orta yolu bulması ve Kaan’ın, Galatasaray formasını giyeceğinin resmen açıklanması artık an meselesi.

Geçen sezon Sassulo formasıyla 20 maça çıkan Kaan, 1 asist yaptı. A Milli Takım’da ise 40 maçta forma giyip 4 gol kaydetti.



Bu Yazıya Tepki Ver