Kaan Ayhan’dan Beşiktaş resti

kaan ayhan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalyan ekibi Sassuolo’da yedek kulübesine mahkum olan milli stoper, İtalyan yöneticilerle görüşme yapacak ve ”Yedek beklemek istemiyorum. Milli Takım için oynayacağım bir kulübe gitmem lazım” diyecek. Sassuolo’dan onay çıkarsa; Kartal, Kaan Ayhan’ı satın alma opsiyonuyla kiralayacak

Kartal’ın transferi için şartları zorladığı Kaan Ayhan’ın yarın kulübü Sassuolo’nun yöneticileri ile görüşeceği öğrenildi. İtalyan ekibinde Ferrari ve Chiriches’in arkasında yedek beklemekten rahatsız olduğunu direkt olarak Sassuolo yönetimine iletecek olan milli stoperin, “Beni gönderin gideyim. Kulübede oturmak değil oynamak istiyorum. Yedek kalmamın anlamı yok. Mill Takım için de oynamam lazım” diyeceği ifade edildi.

İtalyan ekibi Sassuolo’nun Hellas Verona ile yaptığı son maçta da kulübeden çıkamayan 26 yaşındaki savunmacı futbol hayatını Beşiktaş’ta devam ettirmek istediğini belirerek, transferde kolaylık isteyecek. Siyah-Beyazlı ekip Kaan’ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Sassuolo’nun anlaşmaya yanaşması halinde Beşiktaş, milli stoperi 1 yıllığına kiralayacak, sezon sonu ise satın alma opsiyonunu devreye sokarak artı 3 yıl daha sözleşme yapacak.

Bu Yazıya Tepki Ver