Karamollaoğlu: Kirli ortaklıklar mide bulandırıcı bir hal aldı

temel_karamollaoglu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, mafya-siyaset-medya üçgenine ilişkin iddiaların ‘mide bulandırıcı’ bir hâl aldığını belirterek “Bu kadar pislik ortalığa saçıldığı halde kimsenin kılı kıpırdamıyor” dedi.

Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye ile AK Parti’nin kaderi bütünleşmiştir” sözlerini hatırlatarak, “AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderi değildir” değerlendirmesinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye ile AK Parti’nin kaderi bütünleşmiştir” sözlerini eleştirerek, “Kendi taraftarlarınızı size muhalif olanlara karşı kin ve nefretle dolduruyorsunuz. Bugün huzursuz bir toplum, mutlu bir azınlık oluşturmak AK Parti’nin kaderi olabilir ama Türkiye’nin kaderi değildir. Nefret tohumları ekerek, farklı düşünceleri hainlikle itham ederek siyasi ömrüne devam etmek Ak Parti’nin kaderi olabilir ama Türkiye’nin kaderi değildir” dedi.

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği toplantıda gündemi değerlendirdi.

“Kirli ortaklıklar mide bulandırıcı bir hal aldı”

Türkiye’de her geçen gün adalet kurumu ve adalete olan güvenin biraz daha örselendiğini söyleyen Karamollaoğlu, “Mafya, siyaset ve medya üçgeninde ortaya atılan iddialar, hukuksuz ve karanlık işler, güç ve suç ortaklıkları artık mide bulandırıcı bir hal almıştır. Esas endişe verici ve üzücü olan bu kadar kirli ortaklıkların ortaya saçılması karşısında kimsenin kılının kıpırdamamasıdır. Elbette yetkililerden bahsediyorum. Yönetim, adalet mekanizması bunların üzerine gitmek zorundadır” dedi.



Bu Yazıya Tepki Ver