Kartal, Altay’a konuk olacak

beşiktaş sevinç
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş, Süper Lig’in 7. haftasında yarın deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Ajax karşılaşması öncesi zorlu bir mücadeleye çıkacak siyah-beyazlı ekip, Altay karşısında moral arayacak. Ligin 6. haftasında Adana Demirspor ile yaptığı maçta 3-0 öne geçen Beşiktaş, rakibinin gollerine engel olamayınca sahadan 3-3 berabere ayrıldı. Beşiktaş, Süper Lig ’de 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplarken, son olarak Çaykur Rizespor ’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Altay 4 galibiyet ve 2 yenilgiyle 12 puan elde etti.

3. deplasman maçı

Siyah-beyazlı ekip, bu sezon Süper Lig’deki 3. deplasman maçına çıkacak. Sezonun ilk dış saha mücadelesinde Gaziantep ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, Fraport TAV Antalyaspor’u ise 2-0 geriden gelerek 3-2 mağlup etti.

Atiba’nın üçüncü “Dalya” heyecanı

Süper Lig’in 7. haftasında yarın Altay’a konuk olacak Beşiktaş’ta Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, siyah-beyazlı formayla 300. resmi maçına çıkacak. Beşiktaş’ta 9. sezonunu yaşayan 38 yaşındaki futbolcu, 299 resmi karşılaşmada görev yaptı.



Beşiktaş, Rosier’nin bonservisini aldı!

Beşiktaş, Valentin Rosier’in bonservisinin 4.8 milyon avro karşılığında satın aldığının ve oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandığını KAP’a bildirdi. KAP’a yapılan açıklama şu şekilde; Sporting CP Kulübü’nden 2021-2022 sezonu 1. transfer tescil döneminde bir yıllığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Valentin Andre Henri Rosier’nin transfer hakları, Kulübü’müz tarafından 4.800.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.

Bu Yazıya Tepki Ver