Kılıçdaroğlu’ndan Ümit Özdağ mesajı: “Psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılar…”

kılıçdaroglu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Türkiye’de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim. Bu değişmez, ben alışığım. Ancak yurttaşlarımıza önerim, sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat etmeleridir.” dedi. Bu mesajla birlikte yayımlanan video, mesajın Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a yönelik olduğunu gösterdi. Ümit Özdağ da Kılıçdaroğlu’nun twieetini alıntılayarak cevap verdi.

Twitter hesabından CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın bir paylaşımını yeniden paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Türkiye’de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim” dedi.

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim. Bu değişmez, ben alışığım. Ancak yurttaşlarımıza önerim, sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat etmeleridir. Sarayın troll içeriklerini yayanlara bakmak yeterli olacaktır kanımca



ÜMİT ÖZDAĞ: “ZAFER PARTİSİNİN ANA MUHALEFET OLDUĞUNU ANLADI”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Kılıçdaroğlu’nun twieetini alıntılayarak cevap verdi. Özdağ, “2016/2021’de Suriyeli sığınmacılar kalacak çalıştayı yapan, 2022’de Zafer Partisi’nde halk desteğinden dolayı “gönüllü giderler” noktasına gelen, 2.5 milyon mühürsüz oyu kirli referandumda kabullenen sarı muhalefet Zafer Partisinin ana muhalefet olduğunu anladı” yazdı.

Bu Yazıya Tepki Ver