Kırma bizi Jesus!

GS-Florentino Luis (1)
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Benfica’dan Florentino Luis’i transfer etmek isteyen sarı-kırmızılılar, Portekiz ekibinin teknik direktörü Jorge Jesus’un kararını bekliyor

BURAK Elmas’ın başkanlığa seçilmesi ve hemen ardından Fatih Terim belirsizliğinin çözülmesiyle birlikte Galatasaray, rotasını transfere çevirdi. Yaklaşık 1 ay sonra Şampiyonlar Ligi’nde PSV ile ön eleme mücadelesine çıkacak sarı-kırmızılılar, elini çabuk tutmak istiyor. Bu doğrultuda Benfica’dan Florentino Luis, ilk hedef durumunda.

HEMEN KİRALANACAK

ANCAK geçen sezonu Monaco’da kiralık olarak geçiren 22 yaşındaki defansif orta saha oyuncusunun kaderi Benfica’nın hocası Jorge Jesus’a bağlı. Jesus, genç yeteneğin yeniden kiralanmasına onay verirse Galatasaray, bu transferi bitirecek. Aksi halde yönetim, alternatif isimlere yönelecek.

Gençlik aşısında 2. dalga: BARIŞ ALPER YILMAZ

YENİ yönetimin, Florentino Luis’in yanı sıra bir diğer genç transfer hedefi ise Türkiye’den yerli bir isim.  Keçiörengücü’nden Barış Alper Yılmaz için bu hafta girişimde bulunulacak. Terim’in listesinde yer alan 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Trabzonspor’un da takibinde.



Bu Yazıya Tepki Ver