Kızlar inat etti, 3. Lig’e gitti

Screen Shot 2021-07-06 at 12.44.58
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ailelerinin karşı çıkmasına rağmen antrenörleri Mecit Tekin’in önderliğinde kurulan Van Kadın Futbol Takımı’nda ter döken kızlar, önümüzdeki sezon TFF 3. Ligi’nde mücadele edecekler. Aynı zamanda kulübün başkanlığını da üstlenen Tekin, Valilikten ve belediyeden destek istedi

VAN’DA futbol aşkı engel tanımadı. Yaşları 15-20 arasında değişen 50 kız ailelerinin, ”Futbol erkek işidir, kızlar futboldan ne anlar” diye karşı çıkmasına rağmen inat ettiler ve sonunda Van Kadın Futbol Takımı’nın kurulduğu süreç başladı. Futbol antrenörü Mecit Tekin de devreye girerek aileleri ikna etmeyi başardı. Aynı zamanda kulübün başkanlığını da üstlenen Tekin, takımı kurduktan sonra antrenmanlara başladıklarını ve TFF Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandıklarını söyledi.

HEDEF 1. LİG’E YÜKSELMEK

Tekin, ”Gerçekten çok yetenekli kızlar var. Milli takımda oynamak isteyen de var, beden eğitimi öğretmenliği okumak isteyen de. Bu kızlarımızı hayallerine kavuşturabilmemiz için maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda bize şu ana kadar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü saha konusunda yardımcı oldu. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanlarımızın da bu çocuklarımıza destek olmalarını bekliyoruz. Hedefimiz 2-3 yıl içerisinde takımımızı 1’inci lige çıkarmak” diye konuştu.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir