Konya’daki kaza, bir aileyi ikiye böldü!

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kulu ilçesinde Rabia Tekmanlı’nın kullandığı araç, kontrolden çıkınca, takla attı. Kazada sürücü ile 1 yaşındaki oğlu Kerem yaralanırken, eşi Gökhan Tekmanlı ve 3 yaşındaki diğer oğlu Selim Ayaz hayatını kaybetti.

Bir anlık dikkatsizlik 4 kişilik aileyi parçaladı… Konya’nın Kulu ilçesindeki kaza sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Konya-Ankara yolu Ömerhanlı Mahallesi yakınında meydana geldi. Rabia Tekmanlı (28) yönetimindeki 06 CMJ 277 plakalı otomobil, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonrasında kontrolden çıkıp, takla attı. Kazada sürücü Rabia Tekmanlı, eşi Gökhan (27), çocukları Selim Ayaz (3) ve Kerem Tekmanlı (1) yaralandı.

BABA-OĞUL HASTANEDE ÖLDÜ

Yaralılar, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk tedavilerin ardından Konya’ya sevk edilen yaralılardan Gökhan Tekmanlı hastanede, oğlu Selim Ayaz da sevk sırasında sağlık durumu ağırlaşınca yol üzerinde kaldırıldığı Cihanbeyli Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu Yazıya Tepki Ver