“Kullanılan dil ve asılsız iftiralar… iktidardan ne farkınız var?”

amberin zaman- muharrem ince
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci Amberin Zaman, sosyal medyadan kendisine tepki gösteren Muharrem İnce’ye yanıt vererek, “Kullanılan dil ve asılsız iftiralar… iktidardan ne farkınız var?” dedi.

Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı olarak Genel Başkan Muharrem İnce’yi seçmesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan gazeteci Amberin Zaman, kendisine tepki gösteren İnce’ye yanıt verdi.

İnce’nin paylaşımını alıntılayan Zaman, “Kullanılan dil ve asılsız iftiralar… iktidardan ne farkınız var?” ifadelerini kullandı.

 

 

Ne olmuştu?

Amberin Zaman, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığının ilanını “Cumhur ittifakına destek olmak adına Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu” demişti.

İnce de Zaman’ın paylaşımını alıntılayarak,”Fetö’yü, Türkiye’nin önde gelen siyasi ve sosyal aktörleri arasında ilan eden kumpasçı Taraf Gazetesi’nin kullanışlı yazarı Amberin Zaman, bu ne yüzsüzlük, bu ne arsızlık. Sen Taraf’ta tetikçilik yaparken ben Silivri’de kumpaslara direniyordum. Haddini bil” ifadelerini kullanmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver