Meral Akşener’den altılı masayı dağıtacak açıklama: “Gürsel Tekin partisinin görüşlerini iletiyor !”

meral akşener grup toplantısı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HDP’nin olduğu masada biz olmayız, bizim olduğumuz masada HDP olmaz” açıklaması yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuk olduğu programda CHP’li Gürsel Tekin’in “HDP’ye bakanlık verilebilir” sözlerini ve CHP’nin HDP ile ilişkisini değerlendirdi ve Altılı Masa’yı dağıtacak kesinlikte sözler sarfetti.

thumbnail
İlgili Haber
Faik Öztrak’tan Meral Akşener’e Gürsel Tekin yanıtı: “CHP’nin görüşlerini, Genel Başkan, CHP’nin sözcüsü ve Grup Başkanvekilleri açıklar”

“Sayın Gürsel Tekin, tecrübeli ve CHP’nin kilit taşlarından birisi. Böyle bir cümle kurduğuna göre, kanaat belirttiğine göre partisinin görüşlerini iletiyor demektir” diyen Meral Akşener, “Biz o masada İYİ Parti olarak, hiçbir siyasi partinin diğer partilerle nasıl iletişim kuracağına dair bir dayatmaya girişmedik. Masanın dışında hangi siyasi partiyle nasıl iletişimi kuracaklarına dair biz bir dayatmada bulunmadık. Bu ilişkilere saygı duyduk. Aynı şekilde bizim de diğer partilerle olan ilişkilerimize herkes saygı duymak zorunda” ifadesini kullandı.

Bu Yazıya Tepki Ver