Liderlerden’rezalete’ büyük tepki: İstifa

guvenli turizm1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muhalefet liderleri gece yarısı, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’yi dünyaya tanıtmak için kurduğu sosyal medya tanıtım hesabından paylaştığı ve tepkiler üzerine yayından kaldırdığı ‘Ben aşılıyım’ videosuna büyük tepki gösterdi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu paylaştığı mesajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u etiketleyerek, “Bayramı da milletimize zehir etmeyi başardınız. Kendi milletini aşağılayan bir bakanlığımız da oldu en sonunda! Turizm sektörünün bu gelirlere ihtiyacı var. Arada sırada liyakatlı birileriyle çalışsanız çok iyi olurdu.” şeklinde yazdı.

İyi Parti lideri Meral Akşener’de gece yayınladığı mesajda; “Pandemide sadece çile ve zorluk çektirdiğiniz bu aziz millete, şimdi de utanmadan bunu yaptınız. Yazıklar olsun.” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘GoTurkiye’ hesabından turistler için paylaştığı Türklere taktırılan ‘Keyfine bak, aşılandım’ yazılı maskelerin yer aldığı videoya tepki gösterdi. Davutoğlu, Bakan Mehmet Nuri Ersoy’a “Sayın Bakan onur kelimesinin sizin için bir anlamı var mı bilmem ama istifa onurlu bir davranıştır!” şeklinde seslendi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise mesajında; “Kendi vatandaşını bu kadar değersiz gören bir iktidarı hak etmiyoruz. Bu milleti aşısız bıraktılar. Turizm sektörü de dahil tüm ülkeyi batırdılar. Algı yönetimi için yine tweet sildiler ama video her yerde dolaşımda. Vatandaşını aşağılayarak, kandırarak ülke yönetilmez.” şeklinde yazdı.

Bu Yazıya Tepki Ver