Mustafa Karaalioğlu: “Erdoğan’ın en büyük başarısı…”

Egemen Bağış recep tayyip erdoğan yiğit bulut
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karar gazetesi yazarı Mustafa Karaalioğlu, AK Parti’nin kendi standartları içinde bile son derece başarısız bir dönemin, propaganda başarısı, dış faktörler ve muhalefetin zamanı oynama ihtiyacı sayesinde “normalleşme” aşamasına ulaştığını belirterek, “Bu dönemde seçilmiş belediyelere kayyumlar atandı, kazanılmış seçimler iptal edildi… Sayısız insan birkaç satır söz yüzünden takibata uğradı, hapse atıldı. Sayısız genç sınavı kazanmasına rağmen mülakatta elenerek hak ettiği işe giremedi… Konserler, festivaller iptal edildi… Siyasetin dili tahammül edilemez bir seviyeye indi, daha da iniyor.” diye yazdı.

Toplumun şaşırma duygusunun yok olduğunu savunan Karaalioğlu, “Sonuçta ülkenin elinde kalan ekonomide, dış politikada, eğitimde, sanayide, veya ulaşımda, kültürde başarı öyküleri değildir. İktidarın da bitmek tükenmek mazeretlerden başka hikayesi bulunmuyor.

Bu yüzden, 2018/2023 döneminde iktidarın ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en büyük başarısı böylesine kötü bir yönetime rağmen beş yıllık süreyi eksiksiz ve erken seçimsiz tamamlamak olacak. Geride kalan yıllara bakın, yapılanları ve yapılamayanları hatırlayın; bunun asla küçümsenecek bir başarı olmadığını göreceksiniz.” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın

Bu Yazıya Tepki Ver