Okan Bayülgen aşka inananlardan

okan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dönem ‘ekranların haşarı çocuğu’ olarak anılan 57 yaşındaki televizyoncu, ‘sevdim mi tam severim mesajı verdi: “Sokaklarda koşan biri değilim. Aşka inanan bir insanım.”

Yıllardır Türkiye’nin en seksi erkekleri listesinde kendisine yer bulan Okan Bayülgen, kendisini aşka inanan bir insan olarak tanımladı. Hürriyet gazetesine konuşan ünlü televizyoncu, “İpini koparmış, sokaklarda koşan biri değilim. Evde oturur, çorbamı içerim. Selin (Atasoy) ile birlikteliğimizde de yılları geride bıraktık. Hayatı beraber yaşıyoruz. Üretiyor, koşturuyor ve çocuk büyütüyoruz.

Çok gezip eğlendiğini belirterek, “Bu durum da daha çok üretmemin önüne geçti” ifadesini kullanan Bayülgen, şöyle devam etti: “Bunun sebebi şımarıklık. Ama geçmişimden intikam almak diye bir derdim yok. Burjuva bir ailenin çocuğuydum. Çok sıkıntı çeken bir çocuk değilim. Yalnızlık ve parasızlık da kendi seçimimdi.”

57 yaşındaki Bayülgen, İtalyan spiker Diletta Leotta ile birlikte olan Can Yaman konusunda da “Her şeyden önce inanılmaz bir erkek. Ama İtalya’dan gelemiyor. Orada kapak olmuş. Kapak olduğu şey yaşlı kadınlar için yayınlanan bir dergi” yorumunu yaptı.

Bu Yazıya Tepki Ver