İtalya’da Seranay rüzgarı

serenay
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın önemli mücevher markalarından Bulgari’nin Türkiye’deki ilk reklam yüzü olan Serenay Sarıkaya, İtalya’da gönülleri fethetti. Milano’da düzenlenen davette ünlü isimlerle bir araya gelen güzel oyuncu, sonrasında yaptığı paylaşımlarla da hayranlarını mest etti.

İtalyan mücevher devi Bulgari tarafından Türkiye’deki ilk reklam yüzü olarak tercih edilen Serenay Sarıkaya, ne denli doğru bir tercih olduğunu ilk davette ortaya koydu… Güzel oyuncu, yıl boyunca devam edecek iş birliğinin ilk adımı olarak, markanın Milano’daki opera binası La Scala’da verdiği görkemli davete katıldı. Sarıkaya, aralarında “Elite” dizisiyle tanınan Ester Exposito ve “La Casa de Papel”in ‘Denver’ı Jaime Lorente Lopez’in de bulunduğu ünlü isimlerle birlikte objektiflere poz verdi.

BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Model ve tasarımcı Chiara Ferragni ile oyuncu Alejandro Speitzer’in de katıldığı davette, hem güzelliği hem de şıklığıyla öne çıkan Sarıkaya, partinin en dikkat çeken isimleri arasında yer aldı. Davet sonrası sosyal medya hesabından art arda iddialı pozlar paylaşan güzel oyuncu, hayranlarını mest etti. Sarıkaya’nın minili pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Cem Yılmaz ile birlikteliği uzun süre magazin gündeminden düşmeyen güzel oyuncunun adı son dönemde Haldun Demirhisar ile anılmıştı. Ancak Sarıkaya Demirhisar ile ilgili iddiaları yalanlamıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver