Reha Muhtar ve Deniz Uğur’un velayet savaşı Adli Tıp’a uzadı

Unknown-1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Deniz Uğur ile gazeteci Reha Muhtar arasında Muhtar’ın çocuklarını darbettiği iddiasıyla başlayan süreç mahkemede devam ediyor.

Uğur ile Muhtar arasında devam eden ikiz çocukları Mina Ve Poyraz’ın velayet davasında mahkemeden dikkat çeken bir karar çıktı.

Sabah’ta yer alan habere göre, İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen velayet davasında mahkeme, 5 hastaneye yazı yazılarak davalı ve davacının epikriz raporları, reçeteleri ve hastanede bulunan tüm kayıtlarının gönderilmesini istedi.

MAHKEME ADLİ TIP’A SEVKETTİ

Mahkeme ayrıca, hem Deniz Uğur hem Reha Muhtar yönünden dikkat çeken bir karara da imza attı. İstanbul Adli Tip Kurumu’nun mahkemeye bildireceği bir randevu gününde iki tarafın da fotoğraf ve kimliklerini hazır bulundurup Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine karar verdi.

Mahkeme Adli Tıp’tan tarafların iddia ve savunmaları doğrultusunda çocuklarına karşı ebeveynlik görevini yerine getirmelerine engel teşkil edebilecek ruhsal ve bedensel rahatsızlıkları bulunup bulunmadığı konusunda rapor hazırlamasını istedi.



Çocuklardan Poyraz hakkında danışmanlık tedbiri uygulanmasına, bunun için ilgili kurumlara yazı yazılmasına karar veren mahkeme aylık periyotlar halinde çocuk ile yapılan görüşmelere ilişkin tutanağın gönderilmesini kararlaştırdı.

Bu Yazıya Tepki Ver