“Özgüven kazandık”

beşiktaş antrenman
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şampiyonlar Ligi’nde ki mücadele nedeniyle öğrencilerini kutlayan Sergen Yalçın, “Maçı kaybetmiş olabiliriz ama özgüven kazandık. Diğer karşılaşmalara eksikleri giderip çıkmalıyız” dedi

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki ilk maçında kendi sahasında Borussia Dortmund’a 2-1 mağlup olurken takımın sergilediği performans umut verdi. Teknik Direktör Sergen Yalçın soyunma odasında kısa bir konuşma yaptı. Sergiledikleri mücadele nedeniyle öğrencilerine teşekkür eden Yalçın, “Maçı kaybetmiş olabiliriz ama bu seviyede nasıl oynamamız gerektiğini öğreniyoruz” dedi.

ERKEN GİDECEKLER

YENİLGİYE rağmen özgüven kazandıklarını vurgulayan başarılı teknik adam, “Eksiklerimiz net şekilde ortaya çıktı. Şimdi bu eksikleri gidermemiz gerekiyor. Gruptaki kalan maçlar öncesi umutluyum. Zamanla çok daha iyi olacağız” dedi. Bu arada siyah-beyazlılar 28 Eylül Salı günü deplasmanda oynanacak Ajax maçına erken gidecek. Kartal, pazar akşamı idman sonrasında Hollanda’ya hareket edecek.

KARTAL ARA VERMEDİ

Antalyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Dortmund karşısında forma giyen isimler yenileme idmanı yaptı. Diğer oyuncular kondisyon idmanının ardından dar alanda pas çalıştı. Antrenman, çift kale maçla sona erdi.



Bu Yazıya Tepki Ver