Pakistanlı TikToker Düzyatan’ı çarptı!

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnternet fenomeni Kashif, Engin Altan’la 1 milyon dolarlık anlaşma yaptı. 5 bin dolarlık bir çek verdi. Düzyatan, çeki nakde çevirmeye çalışınca şoke oldu. Kashif, Düzyatan’ın şikâyeti üzerine tutuklandı.

“Ertuğrul” dizisiyle yurt dışında da üne kavuşan Engin Altan Düzyatan, Türkiye’den sonra Pakistan’da da para kazanmaya çalışınca dolandırıldı. Kashif Zameer Chaudhry, aralık 2020’de, Altan ile olan fotoğrafları sosyal medyada yayınlandıktan sonra viral oldu. Geo News muhabiri Zahid Shairwani, Kashif’in Ertuğrul yıldızıyla 1 milyon dolarlık bir anlaşma yaptığını, 5 bin dolarlık bir çek teslim ettiğini ve bu çekin Altan’ı nakde çevirmeye çalıştığında geri döndüğünü söyledi.

Suç Araştırma Teşkilatı Polis Müfettiş Yardımcısı Mian Shafqat’a göre, Düzyatan, Pencap’a bir e-posta göndererek, Chaudhry’ye kendisini dolandırdığı için dava açmasını istedi. Polis de Düzyatan’dan gelen e-posta üzerine dolandırıcı hakkında soruşturma açtı. Polis, Chaudhry’nin daha önce tutuklandığı Sialkot ve Lahore karakollarında dolandırıcılıkla ilgili toplam altı davasının bulunduğunu açıkladı. Chaudhry’nin diğer suçları arasında aldatma, güvene ihanet, araba hırsızlığı ve soygun da var.

Bu Yazıya Tepki Ver