‘Paşa’lar gibi prova 4-2

GS MACC
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

D.Bükreş’in ardından Süper Lig ekibini de yenen Cimbom, zorlu PSV sınavlarına doğru iyi bir görüntü veriyor

Galatasaray, hazırlık maçında Kasımpaşa’yı Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara ve Emre Akbaba’nın golleriyle 4-2 mağlup etti

HOLLANDA devi PSV ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, bu zorlu mücadelenin provalarında hem aldığı sonuçla hem de ortaya koyduğu futbolla göz dolduruyor. Daha önce D.Bükreş’i 2-1 yenen sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa’yı da Ömer Bayram (18′), Oğulcan Çağlayan (23′), Aytaç Kara (44′) ve Emre Akbaba’nın (83′) golleriyle 4-2 mağlup etti.

SIRADA OLYMPİAKOS VAR

NECMİ Kadıoğlu Stadı’ndaki karşılaşmada lacivert-beyazlıların golleri ise Brecka (14′) ve Ahmet Engin’den (80′ penaltıdan) geldi. Galatasaray, salı günü deplasmanda Yunanistan’ın Olympiakos takımıyla da hazırlık maçı oynayacak.

Aytaç yine boş geçmedi



YENİ transfer Aytaç Kara, Galatasaray formasını giydiği ikinci maçta da fileleri havalandırdı. Dinamo Bükreş’e 2 gol atan Aytaç, eski takımı Kasımpaşa’nın ağlarına da serbest vuruştan 1 gol gönderdi.

Bu Arda’ya laf yok

SÖZLEŞMESİNİ 1 yıl uzatan Arda Turan, Kasımpaşa maçında da parladı. D.Bükreş karşısında olduğu gibi etkili bir performans ortaya koyan tecrübeli kaptan, bir de asist yaptığı ilk yarıya oyun zekası ve klas hareketleriyle damga vurdu. Fazla kilolarından kurtularak çok daha iyi bir fiziksel görüntü de sergileyen Arda, yeni sezona oldukça hazır.

İkinci yarı kadro değişti

BERK, Yedlin, Luyindama, Ozornwafor, Ömer, Aytaç, Yunus, E.Kılınç, Kerem, Arda, Oğulcan 11’ine görev veren Fatih Terim, ikinci yarıda tüm takımı değiştirip Fatih, Alpaslan, Babel, Falcao, Emre Akbaba, Atalay, E.Taşdemir, Kaan, Sekidika, Ali Yavuz ve Feghouli’yi sahaya sürdü. İsmail Çipe ile Marcao ise süre almadı.

Devre arası dev zirve

MAÇI protokol tribününden izleyen Başkan Burak Elmas, devre arasında saha kenarındaki Fatih Terim’in yanına indi. İkili bir süre baş başa sohbet edip mini bir zirve gerçekleştirdi.

Bu Yazıya Tepki Ver