Pereira & Mesut krizi büyüyor

mesut özil tepki
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü futbolcu, Antwerp maçında su şişelerini tekmeleyip formasını yere fırlattı. Gerginliğin büyümemesi adına Başkan Koç devrede. Oklar, daha önce de Van Persie ile sorun yaşayan Portekizli hocaya çevrildi.

Vitor Pereira’nın oynattığı 3-4-3 dizilişi, Mesut Özil’e uygun değil… Fenerbahçe’nin hocası, yıldız 10 numaradan daha fazla verim almak için takımını Antwerp karşısına 3-4-1-2 ile sürdü. Mesut yine beklenenin altında kaldı, 66’da yerini Pelkas’a bıraktı.

ALİ KOÇ DEVREDE

Kulübeye giderken sinirlenip su şişelerini tekmeleyen dünyaca ünlü futbolcu, formasını da yere fırlattı. Mesut’la daha önce de forma fırlatma krizi yaşayan Pereira, öğrencisine bir yaptırım uygulanması için girişim yapmamıştı. Mesut Özil ile Vitor Pereira arasında sert ve soğuk rüzgârlar esiyor. Ancak Başkan Ali Koç, krizin daha da büyümemesi adına devreye girdi. Fenerbahçe’nin patronu, dünyaca ünlü futbolcuya “Sadece sahaya odaklan” dedi. İlk döneminde Van Persie ile de benzer bir sorun yaşayan Pereira, İrfan Can ve Pelkas’ın eski formuna kavuşması halinde Mesut’u kulübeye çekecek. Ayrıca birinci kaptanlığın Gustavo’ya verilmesinin de yıldız orta sahanın moralini bozduğu iddia ediliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver