Pirlo yoksa Favre var

DepoPhotos_16895926
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtalyan medyası, Juventus’tan gönderilen Andrea Pirlo’dan olumsuz cevap alan sarı-lacivertilerin bir diğer ünlü isim olan İsviçreli teknik adama teklif yaptığını iddia etti

TEKNİK direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’nin yeni sezonda takımı kime emanet edeceği konusunda ortaya atılan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Her geçen gün yeni bir isim listeye eklenirken İtalyan medyası da bu furyaya katıldı. Son olarak Çizme’den gelen iki önemli iddiaya göre sarı-lacivertli yönetim, iki ünlü teknik adama teklif yaptı.

‘ANLAŞMA TAMAM!’

FENERBAHÇE hakkında ilk olarak Nicolo Schira, İsviçreli Lucien Favre’ye 2 yıllık kontrat tekif edildiğini paylaştı. Favre, geçen Aralık ayında B.Dortmund’dan ayrıldığından bu yana boşta. Asıl bomba iddia ise bir başka İtalyan gazeteciden geldi. Gianluca Di Marzio, Kanarya’nın Juventus’tan ayrılan Andrea Pirlo’ya teklifte bulunduğunu öne sürdü. Di Marzio, Pirlo hamlesinin başarıya ulaşmadığını da ifade edip “Zaten Fenerbahçe büyük ölçüde Favre ile anlaştı” bilgisini verdi.

Sky Sports Italia’da topa girdi

PİRLO’NUN, Türkiye’de çalışmayı düşünmediği ve Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmediği yönündeki haber, Sky Sports Italia’da da yer aldı. Futbolculuğunda efsane bir kariyere sahip olan Pirlo, Juventus’taki ilk teknik direktörlük deneyiminde başarılı olamamış ve görevine son verilmişti.



Bu Yazıya Tepki Ver