Rifat Serdaroğlu’ndan bomba sandık güvenliği açıklaması: “Silah kullanırlarsa silah da kullanabiliriz, kendimizi korumak için”

rifat serdaroğlu
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, gerçektivi’nin sevilen programı “Ali Tarakcı ile Gündem” programında bomba açıklamalar yaptı… Rifat Serdaroğlu, Altılı masaya, kendilerinin de katılacağı “seçim ve sandık güvenliği ittifakı” kurulmasını önerirken, bomba açıklamalar yaptı. Serdaroğlu, “Doğru Parti olarak biz, sandık ve seçim güvenliği ile ilgili bu masaya oturacağız. Diyelim ki bizim sorumluluğumuza 4 tane il düştü. Oradaki tüm seçimlerden biz sorumlu olacağız. Türk kamuoyuna karşı da oradaki birlikteliğe karşı da… Biz gideriz orada gece gündüz çalışırız. Kendi elemanlarımızı götürürüz, yetmezse üniversiteli gençlerden ücret karşılığı alır götürürüz ama o özel timin, emniyetin, devletin güçlerinin karşısına mutlaka direniriz biz. Gerekiyorsa, silah kullanırlarsa silah da kullanabiliriz, kendimizi korumak için” dedi.

Ali Tarakcı’nın konuğu, Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu oldu. Rifat Serdaroğlu, gündem ile ilgili soruları yanıtlarken, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ali Tarakcı’nın, “Erdoğan’ın seçim kaybetme şartları var mı? Erdoğan kaybeder mi, kaybetse de iktidarı teslim eder mi?” sorusuna Serdaroğlu, “Müneccim değilim ama siyaseti okurum, iyi bilirim. Haberlerin arkasına da bakarım, siyaseten de iyi bilirim. Ne söylediğini bilirim çünkü onların ben. Kafalarından ne geçtiğini de biliyorum. Hiç de yanılmadım bugüne kadar. Bu, kendimi methetmek filan değil, asla sevmem öyle şeyleri. Dikkat ederseniz ben sık sık televizyonlara çıkan bir adam da değilim. Belli bir yaşa gelmişim, ülkeme son bir hizmet vermek istiyorum.” dedi.

“ERDOĞAN ŞU ŞARTLARDA SEÇİMİ ÇOK ZOR KAYBEDER”

Prograqmın devamında açıklamalarını sürdüren Serdaroğlu, Kılıçdaroğlu ve Akşener’e aday çağrısı yaparak, “Recep Tayyip Erdoğan şu şartlarda seçimi çok zor kaybeder. Ucu ucuna kaybedebilir çünkü aday belli değil daha. Ayrıca, bizim, Altılı ittifakın iki partisine, sayın Kılıçdaroğlu’na da sayın Akşener’e de söylediğimiz şudur hep… Kardeşim, öyle birini koyun ki, anayasanın değiştirilemez maddelerine saygılı olsun. Atatürk ilke ve devrimlerine saygılı olsun. Dürüst, namuslu ve bilgili bir insan olsun. Böyle çok sayıda Türkiye’de aydın var. Bir tanesini yapabilirsiniz, biz de destekleriz. Burada, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifak yapılabilir. Öteki türlü, milletvekili seçiminde herkes istediğini yapabilir.” dedi.



“SİLAH KULLANIRLARSA SİLAH DA KULLANIRIZ KENDİMİZİ KORUMAK İÇİN”

“Seçim ve sandık güvenliği ittifakı” yapılması gerektiğini belirten Serdaroğlu, şunları söyledi:

Esas önemli olan bütün muhalefet partilerinin bir araya gelip, “seçim ve sandık güvenliği ittifakı” yapması lazım. Biz elimizdeki belgelerle, kadrolarla, imkanlarımızla buna hazırız. Çok akıllı bir şekilde bunu yönetmemiz lazım. Doğru Parti olarak biz, sandık ve seçim güvenliği ile ilgili bu masaya oturacağız. Diyelim ki bizim sorumluluğumuza 4 tane il düştü. Oradaki tüm seçimlerden biz sorumlu olacağız. Türk kamuoyuna karşı da oradaki birlikteliğe karşı da… Biz gideriz orada gece gündüz çalışırız. Kendi elemanlarımızı götürürüz, yetmezse üniversiteli gençlerden ücret karşılığı alır götürürüz ama o özel timin, emniyetin, devletin güçlerinin karşısına mutlaka direniriz biz. Gerekiyorsa, silah kullanırlarsa silah da kullanabiliriz, kendimizi korumak için. Çünkü, Türkiye artık öyle bir noktaya geldi ki ya bu demokrasiyi yaşatırız,..

“BUNLARLA MEDENİ ÖLÇÜLER İÇİNDE MÜCADELE EDİLEMEZ”

Ali Tarakcı’nın “Sayın başkan çok iddialı bir şey söylüyorsunuz ‘Silah kullanılır’ Bu çok iddialı” demesi üzerine Serdaroğlu, “Tabii… Ben Türkiye’nin her tarafını geziyorum. Geçenlerde Van havaalanındaydım. Arkadaşlarım beni almaya geliyorlar. Bir bey geçti yanımdan. Boları filan var. Askeri kıyafet değil ama asker sivil arası bir şey. Olağanın dışında büyük bir cipe bindi, kapı açılınca tabii içerideki uzun namlulu silahları gördüm. “Kim” dedim bu? Kaymakam dediler. Nerenin kaymakamı bu ne biçim bir kaymakam… Bu, kayyum aynı zamanda dediler. Bunlar her şeyi yapar… Uyuşturucu ticareti de yapıyorlar, biliyorsunuz, okuyorsunuz bunları. Savcılar polisleri posta olarak kullanıp uyuşturucu kaçırıyorlar bu ülkede artık. Tepedeki çürüme her tarafa birden sarmış. Bunlarla medeni ölçüler içinde mücadele edilemez. kimse edemez. Ancak hepimiz bir araya gelirsek, devletin içinde de hala ülkesini seven, aldığı helal maaşı kabul edip hayatını öyle sürdüren namuslu şerefli insanlar var. Onların da desteğiyle devlete hep beraber sahip çıkılır. Bu seçim ancak öyle alınabilir. Ancak, dediğim gibi Cumhurbaşkanının milli hassasiyetlerinin olması lazım. Cumhurbaşkanının milli niteliklerinin çok ön planda olması lazım. Cumhurbaşkanının saçmasapan fikirleriyle Türkiye’yi yeniden karıştıracak birisinin olmaması lazım. Cesur birinin olması lazım.

Bu Yazıya Tepki Ver