Roma alev alev yansın

roma
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

A Milli Takımımız, Avrupa Futbol Şampiyonası’nın perdesini dünya devlerinden Gök-Maviler karşısında İtalya’nın başkentinde açıyor

HEYECANLA ve sabırsızlıkla beklenen gün geldi çattı. A Milli Takımımız, pandemi nedeniyle bu yıla ertelenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nın perdesini dünya devlerinden İtalya ile bu akşam (Cuma) Roma Olimpiyat Stadı’nda açıyor. Tüm dünyanın gözünü çevireceği dev mücadele öncesi inancımız tam, parolamız ise güzel başlangıç.

TRİBÜNDE 3 BİN TÜRK

BİZİM Çocuklar’da eksik bulunmuyor. İtalya’da ise tedavisi süren orta sahanın önemli ismi Marco Verratti’nin forma giymesi beklenmiyor. 17 bin taraftarın alınacağı statta, 3 bin Türk dev kapışmada millilerimizi tribünden destekleyecek. Ay-yıldızlılar, A Grubu’ndaki diğer sınavlarını 16 Haziran’da Galler, 20 Haziran’da ise İsviçre karşısında Bakü’de verecek.

 Muhtemel 11’ler:

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Okay, Ozan, Hakan, Yusuf, Kenan, Burak



İtalya: Donnarumma, Florenzi, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Jorginho, Barella, Locatelli, Berardi, Insigne, Immobile

Stat: Roma Olimpiyat
Saat:
22:00
Hakem:
Danny Makkelie (Hollanda)
Yayın: TRT 1

 Hazırlıklar tamam

DEV maçın hazırlıklarını Roma Olimpiyat Stadı’nda yaptığı son antrenmanla tamamlayan A Milliler, karşılaşma saatini beklemeye geçti. İdmanı, TFF Başkanı Nihat Özdemir’in yanı sıra Emre Belözoğlu da izledi.

Terim ve Luce tribünde
TFF, A Milli Takım’ı çalıştıran bütün teknik direktörlerü İtalya-Türkiye karşılaşmasını tribünde takip etmeye davet etti. Bu daveti kabul eden iki isim Fatih Terim ve Mircea Lucescu, karşılaşmayı Roma Olimpiyat Stadı’nda izleyecek.

Saçlar yine konuşacak
ÜNLÜ kuaför Şenol Erdoğan, millilerimize yeni imajlar katmak için Roma’ya geldi. Dev turnuvalara futbolcuların ilginç saç modelleri de damga vuruyor. 2002 Dünya Kupası’nda Ümit Davala, saç şekliyle fenomen olmuştu.

14’üncü randevu

TÜRKİYE, tarihinde 14. kez karşılaşacağı İtalya karşısında ilk galibiyetini almak için sahaya çıkacak. Milliler, geride kalan 13 maçta 4 beraberlik ve 9 yenilgi yaşadı. İki takım arasındaki son iki karşılaşma 1-1 sona erdi. İtalya ve Türkiye, Roma’da ilk kez karşı karşıya gelecek.

Bu Yazıya Tepki Ver