Sahte menajer dolandırdı, imam sahip çıktı

1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Menajerlere 4 bin dolar, İzmir’de bir antrenöre 1000 dolar kaptıran 19 yaşındaki Kenyalı genç, son olarak gönderildiği Denizli’de ortada kaldı. Abdulselam bir camide namaz kılarken imamın dikkatini çekti. Derdini anlatan gence sahip çıkan cami cemaati, bir pansiyona yerleştirdi ve bir takım buldu.

Kenya’dan Türkiye’ye futbolcu olma hayaliyle gelen Abdulselam İbrahim Abdullah (19), kendini menajer olarak tanıtan kişilerce dolandırıldı. Türkiye’ye gidip bir takıma transfer olmak isteyen Abdulselam, kendini menajer olarak tanıtan biri Türk diğeri Kenyalı iki kişi ile bağlantı kurdu. Bu kişilere köy halkından topladığı 4 bin doları veren Abdulselam, hava yoluyla önce İstanbul’a ardından otobüsle İzmir’e gitti, kendisini yönlendirdikleri antrenörle görüştü. Antrenöre de 1000 dolar ödeyen Abdulselam, otobüsle Denizli’ye gönderildi.

HAFTADA ÜÇ GÜN İDMAN

Genç futbolcu Denizli’de kendine takım bulunmasını beklerken, ortada kaldı. Orta sahanın her iki kanadında da forma giyebilen, ülkesinde yaşadığı şehirde daha önce düzenlenen bir turnuvada en iyi futbolcu ödülüne layık görülen Abdulselam’a, Denizli’de namaz kılmak için girdiği caminin imamı ile cemaati sahip çıktı. Anne ve babasını çok küçük yaşta kaybettiği öğrenilen Abdulselam, bir pansiyona yerleştirildi. Kendisine kapılarını açan Yeşilköyspor’da haftanın 3 günü antrenmanlara da çıkan Abdulselam, formunu korumaya çalışıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver