Sanatçıları hedef alan Muharrem İnce’ye tepkiler çığ gibi

muharrem ince
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce‘nin ‘sözde sanatçı’ ifadelerini kullandığı açıklamalarına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Muharrem İnce, bazı sanatçılara paylaşımları için tepki gösterdi ve “sözde sanatçı” dedi. İnce açıklamalarında  “Bu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe , sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın” ifadelerini kullandı. Sanatçılar İnce’ye şu tepkileri gösterdi.

Gökhan Özoğuz

Gökhan Özoğuz

Sayın @vekilince siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Toplanılan imzaları hangi cenahdan hangi sepele nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürkün hiçbir çocuğu size Asla Oy vermeyecektir! Sözde sanatçı

Şahan Gökbakar

Şahan Gökbakar



Woooowww Mukemmel bir konuşma! Metin yazarınız aynı olabilir mi? Bu laflar çok tanıdık. Beyaz elbiseli hanımefendinin mimikleri konuşmanın özeti…😕 Not: yarın açıklama gelir, “konuşmaya ağız bükmedi, parti lahmacunumuzdan yediği için takılan maydonozu çıkartıyordu”

Gonca Vuslateri

Gonca VuslateriMuharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin.

Fazıl Say

Fazıl SayBu kadar kritik bir seçimde, başarmak, aydınlığa varmak da bu kadar yakınken, bir araya gelmeyi başarmış bir muhalefetin oylarına göz dikmiş biri. Bu halka kötülük bu. Bilgisizliğe, kültürsüzlüğe , sıradan bir şovmene, bir ikinci RTE vakasına oy verecek lüksü yok bu halkın. Kim ulan sözde sanatçı? @vekilince Kim? Kime ne diyorsun ? Viskisini yudumlayanlarmış? Sana ne?Kahvemi yudumluyorum ya da su içiyorum sana ne?Ne içeceğimizi bu yaşımızda ne yazacağımızı sana mı soracağız? Korede hayvanat bahçesinde Goril’in şartları düzelsin diye 130bin imza var.

Yunus Günçe

Yunus Günçe“Sözde sanatçı” oluyorsa; “Sözde siyasetçi” de olur.

Burcu Soysev

Bu Yazıya Tepki Ver