Sarıgül’e kim kaset verdi? Altınbaşlar’a yapılan operasyonda neler yaşandı?

gercek-default
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sedat Peker, yayınladığı son videoda Emir Sarıgül’e kaset verildiğini söylerken, Altınbaş Holding’e yapılan operasyondan söz etti.

Mehmet Ağar’ın Emir Sarıgül’e kaset verdiğini söyleyen Peker, “Diyor ki ‘Bu senin eşinle ilgili bir kaset’ Gidin sorun, yok derlerse ben kanıtlayacağım hem de rezil ederek hepsini… Sonra bunları birbirinden boşandırıyor. Tabi ortada bölünecek mal varlığı var. Biri Altınbaşlar, zenginlik var, dünya para. Bu ondan sonra araya giriyor. Çözüm olmuyor. Ondan sonra polis gidiyor Ali Altınbaş’ı gözaltına alıyor. Sonra polis Ali Altınbaş’ı sağlık problemi diye serbest bırakıyorlar.” diye konuştu. 

Peker, Altınbaşlar’a yapılan operasyonun 15 sene önce olan bir petrol olayı olduğunu söylerken suçun zaman aşımına uğradığını belirtti. Yapılan operasyonda direkt İmam Altınbaş’ın gözaltına alınmadığını söyleyen Peker, “O holding binasında. Komşulara gidiyorlar, yani o duysun korksun. Sonra dünürünün evine gidiyor, dünürünün karısını gözaltına almak istiyorlar, dünürü de bununla dünür aynı zamanda. Kadını emniyete getirmeye kalkıyorlar, Mehmet Ağar polisliği… Tabi bunu arıyorlar, biz bunun akrabasıyız diye, bilmiyorlar ki tezgahı kurmuş, sonra iş patlıyor. Sonra Ali Altınbaş’ı serbest bıraktırıp yanına getirtiyor. Ali diyor ki ‘Niye böyle oldu’, o da ‘Ben size demedim mi yalıyı boşaltıp verin, şu kadar para verin’ diyor. Direkt tahsilat, polisle yaptırıyor. İl Emniyet Müdürü’nü arıyor, Zafer Beyi, ‘Bir yanlış anlaşılma olmuş, bu arkadaşlar yakınlarımız, dosyayı bir daha incelemenizi rica ediyorum’ diyor. ‘Emir anlaşıldı müdürüm’ yanıtı geliyor.” dedi. 

Ardından İmam Altınbaş’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan’a ulaştığını belirten Peker “Mustafa Erdoğan da külliyeye ulaşıyor, tabi kıyamet kopuyor. Savcıdan kurtulamıyorsun, külliyeye ulaşacaksın, başka şansın yok. Ben ulaşamadım, mektup yazdım gitmedi, böyle anlatayım dedim derdimi. Yav kahrediyorlar insanları. Gazeteciler namusunuz varsa gidin İmam Altınbaş’a bir sorun. Onun da namusu varsa anlatsın, anlatmazsa ben delillendireceğim, ben de delil çok. Şimdi hepsini tutuyorum, cephanemi harcamıyorum, bunları mahvedecem.” diye konuştu..

Bu Yazıya Tepki Ver