Ödeşmek adettendir

peker2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sedat Peker’den, 46 dakikalık yeni bir açıklama geldi. Peker’in sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda “Mehmet Ağar ve Pelikancıların gerçek yüzü (Ödeşmek Adettendir)” ifadeleri yer aldı

Bir önceki videosunda masasında yer alan kitaplar üzerine Peker’in nasıl bir mesaj vermek istediğine dair haberler yapılmıştı. Peker, “Bir niyetle o kitapları oraya koydum. Meraklı olanlar onu düşünsün yorumlasın diye” diye konuştu. Peker açıklamasında, Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’ın başında olduğu Turkuvaz Medya’nın kendisine yapılan operasyonda yer aldığını iddia etti. Bir yakınının Serhat Albayrak ile görüştüğünü belirten Peker, “Bir tane akrabam var ona dedim ki: ‘Sen bakan beyin abisini biliyorsun. Turkuvaz Medya’nın başında Serhat Albayrak. Kendisiyle bir konuş. Onların organize ettiğini söylüyor. Bir konuş. Ama lütfen gözüne bak. Samimiyet gözdedir. Gidip kendisiyle muhabbet ederken ‘Bizim kendisine hiçbir düşmanlığımız yok. Bizim cenah da onu sever’ diyor” şeklinde konuştu.

KOLOMBİYA’DAN TÜRKİYE’YE KOKAİN
“Bir kere uyuşturucu sattıysam ve para kazandıysam ben dünyanın en şerefsiz insanıyım” diyen Peker evine narkotik polisinin gelmesine de tepki gösterdi. Peker, “Uyuşturucunun nerede olduğunu herkes biliyor. Dünyada en çok uyuşturucu kullanılan ikinci il İstanbul. Üçüncü il Adana. Kolombiya’da Türkiye’ye gönderilecek 4 ton 900 kilo kokain ele geçirildi. Türkiye’de bunu teslim alacaklara hiçbir operasyon yapılmadı” dedi.

FETÖ’CÜ DEDİ, MALLARINI ALDI
Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve Palmali Holding sahibi Mübariz Mansimov’un arasında geçenleri anlatan Peker, “Sen Mübariz’i FETÖ’yle tanıştırdın sonra onu FETÖ’cü diye içeri attırıp mallarını aldın” dedi.

SEZGİN BARAN KORKMAZ İLE KOKAİN, NUSRET’E TELEFON
Peker, “Nusret diye bir kardeşimiz var etçi. Konunun diğer kahramanı Mehmet Ağar Bey’in oğlu Tolga Ağar. Yanında kız arkadaşı, Emir Sarıgül’ün evine geliyorlar Beykoz Konakları’nda. Onun bir alt sokağında da Mehmet Ağar Bey’in evi var. Ağar’ın yanında da Sezgin Baran Korkmaz var. Sarıgül’ün evinde birlikte kokain içiyorlar. Tolga Ağar Nusret’e telefon ediyor, “Akıllı ol” diyor. Nusret de küfür etmeye başlıyor. Ardından Tolga Ağar öfkelenerek ateş ediyor. Sesi duyan Mustafa Sarıgül ve Sezgin Baran Korkmaz yukarı geliyorlar. Sarıgül “Gereğini yapın” diyor. O gün orada ayrıca İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cevdet Hürol var. Sururi Saydam, Beykoz’dan sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı. Sunay Balıklıkaya, C Bölge Müdürü, şu an emekli. Bu müdürlerimiz de orada. İl Emniyet Müdürü işlem yapacağız diyor. Mehmet Ağar ve Tolga Ağar engelliyor. Sonucunda Emir Sarıgül’ün şoförüne tek el ateş ettiriliyor ve arkadaş cezaevine gidiyor.” iddialarında bulundu.

KUTLU ADALI AYRINTISI
Peker, “İlerleyen videolarda 1996’da Kıbrıs’ta faili meçgul bir şekilde öldürülen Kutlu Adalı’yı konuşacağız. Beni aşağıladınız, beni küçültemezsiniz” dedi.



Bu Yazıya Tepki Ver