Sedat Peker’den canlı yayındaki Soylu’ya yanıt: Pazar günü seni mafedeceğim!

gercek-default
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk ekranlarında açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Sedat Peker’den yanıt geldi.

Peker Twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

Kanla ilgili söylemiş olduğum olayların hepsi söylendiği dönemde hükümetin lehinedir. Çünkü o zaman korku iklimi oluşturmak lazımdı.

Sizin yanıma ajanlık yapsın diye verdiğiniz polisi kabul etmeyim, kendi istediğim polisi almak için ilk koruma teklifinizi reddettim.

Bana bu komployu kuran organize şube yetkilileri fetö’cülükten cezaevinde.

Bahsi geçen tecavüz olayı ile ilgili karakola hiçbir zaman gitmedim. Sadece Beykoz savcılığına giderek basına bu yanlış bilgiyi veren polislerle ilgili şikayet dilekçesi vermeye gittim. Süslü Sülü yine yalan söylüyor. Delilleriyle kanıtlamaya hazırım.



Erhan Tunceli hayatımda hiçbir zaman görmedim, tanımıyorum, hiçbir zaman karşılıklı telefon görüşmemiz yok. Hiçbir baz kaydımız yok, aynı anda aynı yerde bulunmadık. Bir tane delil sunsun süslü sülü

21 yaşındayken beni tanıdığını söylediğin Nurettin Demir’in ailesi madem bu kadar karışıktı, onu neden emniyete aldınız?

Akademisyenler içim kanla ilgili söylemiş olduğum olayların hepsi söylendiği dönemde hükümetin lehinedir. Çünkü o zaman korku iklimi oluşturmak lazımdı.

Süslü sülü, pazar günü seni mahvedeceğim. Benim üzerime olan hiçbir arabayı Nurettin Demir isimli şahıs hiçbir zaman kullanmadı.

KOM’ dan sorumlu Emniyet Genel Müdür yardımcısı, senin evlatlığın Resul, seni rezil etmek için bu dosyaları hazırlamış.”

Benim sağ kolum Erdal Aras’ı neden Demokrat Parti’nin MKYK’sına aldın? Neden Sancaktepe Belediye Başkanı yaptın?

Akrabam Reşat Fazlıoğlu’yla hts kayıtlarını yayınlayarak beni bir rezil eder misin?

Son yurtdışı ziyaretimde koruma polisim yanımdaydı. Benimle neredeyse yedi ay boyunca orada kaldı. Sen gerçek bir yalancısın.

Süslü Süleyman, Rize’de bahsettiğin cinayet davasıyla ilgili bana avukat ayarlayan Doğru Yol İl Başkanı Nihat Mete’yle senin baban kör hasandı. O zaman senin baban ayarladı bu işleri.

Şuan senin ortağın olduğun Engin Sigorta şirketinin bilançolarını bir açıklasana. KIA araban varken bu zenginliğe nasıl ulaştın?

Benim kardeşim Kutlu Adalı olayını anlatıyor, neden ifadesine geçirmiyorsunuz? Samimi ihbarda bulunuyor, niye ifade kaydına geçirmiyorsunuz?

Süslü Sülü, failimeçhul şekilde uyuşturucu satıcıları öldürüldü. Onların katilleri nerede? Acarkent’in kapısında öldürülenler mesela.

Süslü Süleyman, senin oğlun uyuşturucu satıcılarının hepsiyle her gün beraber geziyor. Onların ayaklarını kıracağına, ayakkabılarına cila mı yapıyorsun?

Gazeteci hadi özışığa, Mübarizin tutuklanmasını Azerbaycan istiyor, sen deli misin, yürek mi yedin demedin mi? Yayınları iptal ettirmedin mi?

Hakkında fetö soruşturması olan bir insanı çevre bakanlığında tutabilecek güç, senin akraban Sadık Soylu’dan başka kim olabilir? Daha doğrusu senden başka.

Aslan Süleyman, kaplan Süleyman, oğlum bu günleri anlatsana, niye yaygara yapıyorsun? Hayatın film lan senin süslü sülü.

Sayın Cumhurbaşkanı hakkında, onun en büyük özelliği, adam tokuşturmayı sever deyip beni Berat Albayrak’la sen düşman etmedin mi? Bana haksızlık yapılıyor demedin mi?

Bu Yazıya Tepki Ver