“Sedat Peker’e operasyon yapıldığı iddiaları doğru değil”

sedat-peker
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organize örgütü lideri Sedat Peker hakkında dün gece sosyal medyada yazılan “silahlı çatışama yaşandığı “ yönündeki iddialarla ilgili gazetemizin imtiyaz sahibi Ali Tarakcı, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tarakcı, “Silahlı çatışma ve operasyon yapıldığı iddialarını doğru bulmuyorum. Bu iddiaları ortaya atanlar özel manipülasyon yapıyorlar. Bu isimler Türkiye tarihinin en etkili manipülasyon merkezinde bulunan isimler” dedi

Ali Tarakcı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in 10 ve 11’inci videolarını yayımlamama nedenini ise,  Cuma günü ZANKA TV’de yapacağı “Sorguluyorum” programında değerlendireceğini ifade etti.

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, videoları ve sosyal medya paylaşımları ile gündemdeki etkisini sürdürürken, Peker’in yerini değiştirmesiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atılmış, Sedat Peker’in yerinin tespit edildiği ve yapılan baskın sırasında çatışma yaşandığı ancak Peker’in kaçmayı başardığı ileri sürülmüştü.

Sedat Peker’in konuyla ilgili paylaşımları  ise şöyle:

1- Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz.



2- Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım.

3- Ancak Twitter’ım açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım.

Bu Yazıya Tepki Ver