Tanju Özcan Zafer Partisi’ne kapıyı kapattı: “O adamın telefonu dahi bende yok !”

tanju özcan
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, dünkü yayında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘in sığınmacı karşıtı söylemlerle öne çıkan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan‘la görüşmesinin Zafer Partisi’ne karşı bir ön alma girişimi olarak okunması gerektiğini söyledi. Alçı’nın aktardığına göre Tanju Özcan, “Ben Zafer Partisi’ne asla girmem, o adamın telefonu dahi bende yok, yalnızca bir kez görüştük, o kadar. Kendisini doğru düzgün tanımam“dedi.

Özcan’ın Zafer Partisi’nin siyasi ideolojisi ile son derece uyumlu düşündüğünü belirten Alçı, siyasetçinin yakında bu partiye geçebileceğini ileri sürdü.

Gazeteci bugünse söz konusu ifadelerinin ardından Özcan’la telefonda görüştüklerini söyledi:

‘SİZ BENİ HİÇ TANIMAMIŞSINIZ’

“Aramızda geçen konuşmayı yazacağımı kendisine de söylediğim için aynen burada aktarıyorum: ‘Nagehan Hanım benimle ilgili yorumlarınızı dinledim, siz beni hiç tanımamışsınız’ diye girdi söze.

‘Neden?’ diye sorunca ‘Ben Zafer Partisi’ne asla girmem, o adamın telefonu dahi bende yok, yalnızca bir kez görüştük, o kadar. Kendisini doğru düzgün tanımam‘ dedi.

O adam diye bahsettiği Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ.



‘ÖZDAĞ ‘ZAFER PARTİSİ’NE KATILMASINI İSTERİZ TABİİ’ DEMİŞTİ

Halbuki Özdağ, Özcan’ın CHP’den ihraç edilmesi gündeme geldiğinde kendisine ‘Tanju Özcan’ın Zafer Partisi’ne katılmasını ister misiniz?’ sorusu yöneltildiğinde ‘İsteriz tabii’ yanıtını vermişti.

Özcan ise çok net bir şekilde Zafer Partisi seçeneğini kapattı, üstelik Özdağ ile arasına net mesafe koyan bir tonda konuştu.

Birbirlerinden ne kadar hazzederler bilemeyiz ama göçmenlere düşmanlık konusunda iki ismin de örtüştüklerine şüphe yok. (…)”

Yazının tamamı için tıklayın

Bu Yazıya Tepki Ver