Teixeira ve Ghezzal geldi, sıra forvette

Ghezzal ailesi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siyah-Beyazlılar, son olarak Çin’de forma giyen Brezilyalı 10 numarayı, ardından geçen sezon kadrosunda bulunan Ghezzal’ı İstanbul’a getirdi. İki transferde ulaşılan mutlu sonun ardından rota golcüye çevrildi. Kartal, Diego Costa transferi zora girince forvette Batshuayi’yi öne aldı

Beşiktaş transferde taraftarlarına üst üste iki sevindirici haber verdikten sonra yeni bir müjdeye yoğunlaştı. Siyah-Beyazlılar önceki gün İstanbul’a getirdiği Alex Teixeira’yı resmen açıklarken, önemli bir adım attığı transferde dün de Rachid Ghezzal’da sonuca ulaştı. Geçen sezon da kadroda yer alan Cezayirli yıldızın kulübü Leicester ile varılan anlaşma sonrası Ghezzal, eşi ve çocukları ile birlikte uçağa bindiği bir fotoğrafı paylaşıp ”Eve dönüyoruz” diyerek sevindirici haberi verdi. 3+1 yıllk imza atacak olan Ghezzal, 16.00 civarında İstanbul’a geldi.

COSTA, MİNERİO’YU TERCİH ETTİ

Kartal bu iki gelişmenin ardından tüm ağırlığını forvete verdi. Yönetim uzun süredir peşinde olduğu isimlerden Diego Costa’nın Atletico Minero’yı tercih etmesi üzerine rotayı değiştirmek zorunda kaldı. Siyah-beyazlıların gündeme aldıkları son ismin, Chelsea’de forma şansı bulmakta zorlanan Belçikalı golcü Michy Batshuayi’yi olduğu öğrenildi. 27 yaşındaki tecrübeli santrfor geçtiğimiz sezon 20 resmi maçta süre aldı, 2’şer gol ve asist katkısı sağladı.

Bu Yazıya Tepki Ver


E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir