Terim seçim kaybettirecek!

terim
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray’daki ‘iç savaş’ dengeleri değiştirecek

Tecrübeli hoca, Başkan Cengiz’e acil şifa dilemekle yetindi. Sarı-kırmızılı camianın önde gelenleri, kulüpteki son gerginliğin; Cengiz veya ekibindekilerin seçilme şansını sıfıra indirdiğini düşünüyor

Başkan Mustafa Cengiz’in çok sert ifadelerle Teknik Direktör Fatih Terim’e yüklenmesinin ardından büyük bir gerilim yaşayan Galatasaray’da seçim sonucu merakla bekleniyor. Terim’in, Cengiz’in açıklamalarına el ile yazdığı bir metni sosyal medyadan paylaşarak yanıt vermesinin ardından gözler bir kez daha Cimbom’un patronuna çevrildi. “Mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır” diyen Terim’e camiadaki desteğin, Cengiz’den daha fazla olduğu belirtiliyor.

MERAKIN FARKINDAYIM

“Artık rutin bir hal alan ve zaman zaman kapalı kapılar ardından, küçük gruplar özelinde, zaman zaman ise kamuoyu önünden açık şekilde tarafıma, çalışma arkadaşlarıma ve oyuncularıma yöneltilen ithamlara vereceğim cevapların ne yönde olacağına ilişkin oluşan merakın farkındayım” diyen deneyimli çalıştırıcı, kulüp üyeleri ve taraftarlardan büyük destek gördü. Camianın önde gelenleri, kulüpteki son gerginliğin; Cengiz veya ekibindekilerin seçilme şansını sıfıra indirdiğini düşünüyor.



Bu Yazıya Tepki Ver