Türk hackerlar İsveç devletine ait internet sitelerini hackledi

Hacker
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Siber Güvenlik Uzmanı Mesut Uçar, İsveç’te Kur’an-ı Kerim’e yönelik yapılan alçak saldırının ardından İsveç devletine ait birçok internet sitesine saldırı düzenledi.
İsveç’te Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan, güvenlik güçlerinin korumasında Kur’an-ı Kerim’i yakarak, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’e (SAV) hakaretlerde bulundu.
Paludan’ın saldırıyı gerçekleştirmesinin ardından Türkiye’de vatandaşlar ayağa kalktı. Dünya’nın dört bir yanında Müslümanlar saldırıyı protesto ederken, Batman’da binlerce kişi, alçak saldırıyı protesto etti.
Rasmus Paludan’ın daha önce de Kur’an-ı Kerim yaktığı biliniyor. Saldırının ardından İsveç devletine ait internet sitelerine saldırı düzenleyen Siber Güvenlik Uzmanı Mesut Uçar, sitelere Kabe fotoğrafı yerleştirerek, site ziyaretçilerine ezan dinletti. Uçar, İsveç Silahlı Kuvvetleri’nin de aralarında bulunduğu devlete ait birçok internet sitesine saldırı düzenlendi. Saldırıda üniversitelere ve bankalara ait siteler de yer aldı.
“EZAN OKUTTUK, VERİ TABANLARINI ELE GEÇİRDİK”
Diriliş Postası’na konuşan Uçar, “İsveç’te gerçekleşen alçaklığa karşı bu şekilde bir saldırı başlatma kararı aldım. Uyarılara rağmen İsveç makamları hiçbir şekilde önleyici adımlar atmadı. Özellikle Türkiye üzerinden İslama ve değerlerimize saldırdılar. Bunun bir karşılığı olmalı. Bugün devlet sistemleri, üniversiteler şirketler ve kritik alt yapılara erişim sağladık. Ezan okuttuk. Veri tabanlarını ele geçirdik” diye konuştu.
Mesut Uçar’ın Twitter Paylaşımı

Bu Yazıya Tepki Ver