Twitter’da Muharrem İnce Merdan Yanardağ savaşı: “CHP ve İyi Parti’den para alıyorsun” ! “Biz ciddi iş yapıyoruz, soytarılık değil”

Muharrem İnce Merdan Yanardağ
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Twitter’da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ arasında savaş çıktı. Muharrem İnce, kendisini eleştiren Merdan Yanardağ’ı CHP ve İyi Parti’den para almakla, Merdan Yanardağ ise kendisi ve kurumunu itham eden Muharrem İnce’yi iftiracılık ve soytarılıkla itham etti.

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ’ın her ay CHP ve İyi Parti’den para aldığını iddia etti. İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına!” ifadesini kullandı.

CHP’den istifa ederek Memleket Partisi’ni kuran ve lideri seçilen İnce, CHP ve İyi Parti’yi eleştirmeye devam ederek TELE 1, Halk TV ve KRT’nin partilerden para aldığını iddia etmişti. İnce, bugün yaptığı konuşmasında, “Halk TV, Tele 1, KRT, CHP’den ve İyi Parti’den her ay düzenli maaş alıyor. Miktarlarını bile söylerim. Son zamları bilmiyorum ama. Bir de haber yaptıkları zaman ‘maaşı keseriz’ diye tehdit ediyorlar, sonra bu ülkeye demokrasi getireceğiz diyorlar.” demişti.

Sosyal medya hesabından TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ı etiketleyerek yaptığı videolu paylaşımda Yanardağ’a seslenen İnce, “Ben şerefimin üzerine yemin ederim ki her ay CHP ve İyi Parti’den para alıyorsun. Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına!” dedi.

YANARDAĞ’DAN SERT CEVAP

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ’ın her ay CHP ve İyi Parti’den para aldığını iddia etti. Yanardağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İktidarı, gerici ve yandaş medyayı bırakıp bağımsız haber kanallarına iftira atma” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ’ın her ay CHP ve İyi Parti’den para aldığını iddia etti.

İnce, sosyal medya hesabından Yanardağ’ı etiketleyerek yaptığı videolu paylaşımda, “Sende şeref varsa, yemin et bakalım almadığına!” ifadesini kullandı.

“BİZ CİDDİ İŞ YAPIYORUZ, SOYTARILIK DEĞİL”

Yanardağ, İnce’ye verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

“Senin gibi, gündeme girmeye çalışan ve siyasetten tüken iş birini muhatap almam. Hadi başka kapıya. Seni iftiralarınla baş başa bırakıyorum.

Şerefi olan, o seçim gecesi milyonlarca insanı yüzüstü bırakmaz, söz verdiği gibi meydana, milletin karşısına çıkardı.. Sen önce o gecenin hesabını ver. Biz ciddi iş yapıyoruz, soytarılık değil. İktidarı, gerici ve yandaş medyayı bırakıp bağımsız haber kanallarına iftira atma.”

Bu Yazıya Tepki Ver