Ülke yıkılırken yasak aşk yaşayan Sağlık Bakanı istifa etti

Matt Hancock
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aralık 2019’da Çin’de ortaya çıkan coronavirüsün en çok etkilediği ülkelerden olan İngiltere’de Sağlık Bakanı Matt Hancock, danışmanıyla öpüştüğü fotoğrafının ortaya çıkmasının ardından istifa etti.

Aralık 2019’da Çin’de ortaya çıkan coronavirüsü dünyayı büyük bir krize sürüklerken, salgından en çok etkilenen ülkelerden biri de İngiltere oldu.

Virüsle mücadelede ağır kayıplar veren ülkede Başbakan Boris Johnson’la birlikte eleştirilerin hedefindeki isim Sağlık Bakanı Matt Hancock oldu.

42 yaşındaki Hancock’un, üç çocuk sahibi olduğu 15 yıllık eşi Martha Hancock’u aldattığı ortaya çıktı. Bakan Hancock, bir süredir danışmanı Gina Coladangelo ile gizli bir ilişki yaşıyor.

The Sun’ın elde ettiği görüntülerde, Hancock ve Coladangelo’nun öpüştükleri anlar kameralara anbean yansıdı. Gazetenin haberine göre ikilinin o anları Hancock’un Whitehall’daki ofisinde 6 Mayıs’ta kaydedildi.

İSTİFA ETTİ



Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock istifa etti. Hancock, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’a yazdığı mektubunda, ‘hükümetin pandemi döneminde çok büyük fedakarlıklar yapan insanlara onları hayal kırıklığına uğrattığında dürüst olma borcunun bulunduğunu’ dile getirdi.

Bakan Hancock, sosyal mesafe kurallarını ihlal ettiği için tekrar özür diledi.

Bu Yazıya Tepki Ver