Umut Meraş: İngiltere vizelerini aldık

DepoPhotos_17146329
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Çok güçlü bir takımız. İnşallah sonu şampiyonluk olur. Benim inancım bu yönde. Yarı final ve final maçlarının oynanacağı İngiltere için vizelerimizi aldık. Yenemeyeceğimiz takım yok.”

Fransa’nın Le Havre takımında forma giyen Umut Meraş, Avrupa Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşmak istediklerini söyledi. Genç sol bek, “Rakipler (İtalya, Galler, İsviçre) güçlü ama bizim ne yapacağımız daha önemli. Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarında da bunu gösterdik. Çok güçlü bir takımız. İnşallah sonu şampiyonluk olur. Benim inancım bu yönde. Yarı final ve final maçlarının oynanacağı İngiltere için vizelerimizi aldık. Çok inanıyoruz. Ben takım arkadaşlarıma güveniyorum. Sahada çok güzel bir enerji ve sinerjimiz var. Hep birlikte oynadığımız sürece yenemeyeceğimiz takım yok. Antalya’da güzel bir kamp geçirip, Avrupa Şampiyonası’na en güzel şekilde hazırlanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

4 Türk kafa tuttu!

Le Havre’da iyi bir sezon geçirdiğini de kaydeden Umut Meraş, Lille formasıyla harikalar yaratan Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı ile genç Mustafa Kapı’dan da övgüyle bahsetti. 25 yaşındaki sol bek, “Fransa’da kendi maçım bittikten sonra, hemen onların maçını takip ediyordum. Yaptıkları çok büyük bir iş. 4 Türk’ün orada Paris Saint-Germain gibi dünya devine kafa tutup şampiyon olması çok büyük iş. Özellikle Burak Ağabey önderliğinde çok güzel işler yaptılar. Onların başarıları bize de çok güzel bir hava katar” şeklinde konuştu.

 

 



Bu Yazıya Tepki Ver