Üniversite diploması bir silahtır

egitimmanset1
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazzeli tıp öğrencisi Attar, “Üniversite diploması bir silahtır… Saldırılar başladığında sadece dizüstü bilgisayarımı yanıma almak ve eğitimime devam etmek istedim” dedi.

İsrail’in Filistin’e yönelik 11 günlük saldırılarının ardından Her Şeyden Önce Eğitim Vakfı, Gazze’deki öğrencilerle web semineri düzenledi. Katar Dışişleri Bakan Yardımcısı Lolwah Rashid Al-Khater, panelde “Umarım bu, buradaki herkes için son savaş olur. Hepiniz bu zorlu zamanlarda cesaret ve gücün harika örneklerisiniz” dedi.

OKUMAKTAN FARKLI

Gazze’den diş hekimliği öğrencisi Sham Ayman, “Kaybetmekten korkuyoruz çünkü ne anlama geldiğini biliyoruz” diye konuştu. Öğrenci Nada Al Ashi de “Saldırıyı içeriden deneyimlemek, bir sonraki bombanın ne zaman geleceğini bilmediğinizde, savaş hakkında okumaktan tamamen farklı bir deneyim oldu” dedi.

ÖNEMLİ ŞEYLERİ AL

Öğrencilerden Wala güvenlik için evini boşaltmak zorunda kaldı, babası ona en önemli şeyleri almasını söyledi: “Düşündüğüm ilk şey okul kitaplarımdı.” Üçüncü sınıf tıp öğrencisi Nasser Al-Attar da “Üniversite diploması bir silahtır. Saldırılar başladığında sadece dizüstü bilgisayarımı yanıma almak, eğitimime devam etmek istedim” ifadelerini kullandı.



Bu Yazıya Tepki Ver