Yaşasın trilyoner oldum!

kripto
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de hemşirelik öğrencisi Christopher Williamson, 20 dolarlık kripto parasının bir gecede 60 milyar kat artarak, 1.2 trilyon dolara çıkmasıyla hayatının şokunu yaşadı.

Kripto piyasalardaki hızlı yükseliş birçok insanı kısa sürede servet sahibi yaptı. Bundan etkilenen ABD’nin Georgia eyaletinde yaşayan Christopher Williamson adındaki bir hemşirelik öğrencisi, Rocket Bunny adındaki dijital para platformundan 20 dolarlık kripto para aldı. Sabah kalktığında parasının bir gecede 1.2 trilyon dolara yükseldiğini gören Williamson, dünyanın en zengini Jeff Bezos’un servetinin (200 milyar dolar) 6 kat fazlası olan bu muazzam rakamı çekmek istediğinde ise acı gerçekle yüzleşti.

YATAKTAN DÜŞTÜ

İlk kripto trilyoneri olduğunu düşünen şok içindeki Christopher Williamson, hemen parasını taşımak istedi. Ancak sistemsel bir hata nedeniyle bakiyesinin yüksek gözüktüğünü öğrenen genç adamın hevesi kursağında kaldı. Yataktan düştüğünü belirten Williamson, “Önce rüyada olduğumu sandım ve telefonu bıraktım. Ardından bunun bir rüya olmadığını farkettim ve telefonumu tekrar kontrol ettim. Gerçek anlaşılınca ise hayalim kısa sürdü” dedi. Öte yandan şirket hatanın düzeltileceğini belirtirken, Williamson, bakiyesinin bu kez 168 trilyon dolara yükseldiğini açıkladı!

 



Bu Yazıya Tepki Ver