“Yıllardır CHP’ye oy veriyorum ama boşa …”

chp-secim
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’a Konya’da şok eden sözler…

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Ekonomi Masası Toplantısı kapsamında geldiği Konya’da, kent merkezindeki esnafı ziyaret etti. Zafer Meydanı’ndaki esnafın sorunlarını dinleyen Öztrak, taksicilerle sohbet etti.

CHP’ye oy verdiğini söyleyen bir taksicinin, “Çok çalışmalısınız. Yıllardır CHP’ye oy veriyorum ama boşa gidiyormuş gibi geliyor. Şu ittifak olaylarını bir bıraksanız. İnşallah bu seçimde göreceğiz, tek başına mı çıkacaklar, başkalarıyla mı göreceğiz.” sözleri üzerine önce heyetteki CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, “Sahadayız, sokaktayız, doğudayız, batıdayız. Hiç merak etmeyin.” diye cevap verdi.

Faik Öztrak da “Başkasına da anlatın; bu partinin hiçbir terörle teröristle ilişkisi olamaz. Burası Atatürk’ün partisi. Milli birliğin, beraberliğin partisi. Biz bu memlekette savaş meydanlarında bayrak, ezan demişiz, bu cumhuriyeti kurmuşuz.” dedi.

Taksicinin ise “Bunu arkadaşlara söylüyorum da ‘niye HDP ile koalisyon yapıyorsunuz’ diyorlar.” sözleri üzerine Öztrak, “Nerede yapmışız? Hep beraber anlatacağız. Bizim kiminle koalisyon yaptığımız belli.” ifadelerini kullandı.

Öztrak, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin yeni kurallara, kurumlara ve kadrolara ihtiyacı olduğunu savundu.



Bu Yazıya Tepki Ver