Zafer Partisi toplantısında dayak ! Kurucu üye dayak yüzünden istifa etti, “Zafer Partisi hastalıklı bir ruhtur” dedi

soner çam zafer partisi dayak
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Zafer Çam, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada “Ümit Özdağ, azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darbettiler.” ifadelerini kullandı. Fethullah Gülen’le ilgili yaptığı paylaşımlar ortaya çıktığı iddia edilen Çam’a yönelik, “ihraç talebiyle disipline sevk edilen şahıs, terbiye sınırlarını aşan konuşmalar yaptığı için toplantı salonundan çıkarıldı. Partimize sızmaya çalışan kriptolara asla taviz vermeyeceğiz.” paylaşımı yapıldı. Çam daha sonra, “Yüce Türk Milleti kaostan beslenen @umitozdag’ın Zafer Partisi hastalıklı bir ruhtur. #ZaferPartisi” paylaşımı yaptı.

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyeliğinden ve Parti üyeliğinden istifa ettiğini duyuran Zafer Çam, Partinin kurucu genel Başkanı Ümit Özdağ’ı  “devlete baş kaldırmakla itham ederek, “Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kaldıran Ümit Özdağ azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darbettiler.” dedi.

FETHULLAH GÜLEN TWEETİ ORTAYA ÇIKTI, REDDETMEDİ, “17.25 ARALIK’TAN SONRA SAMANYOLU TV’YE KİM ÇIKTI?” DİYE SORDU

Twitter’da bir kullanıcının, “Teröristbaşı FETÖ’ye ‘hocacaefendi’ diyerek savunduğu paylaşımı ortaya çıkınca ihraç talebiyle disipline sevk edilen şahıs, terbiye sınırlarını aşan konuşmalar yaptığı için toplantı salonundan çıkarıldı. Partimize sızmaya çalışan kriptolara asla taviz vermeyeceğiz.” diye yazmasının üzerine bu tweeti alıntılayan Zafer Çam, “17.25 Aralık’tan sonra Samanyolu TV’ye kim çıktı?” yazdı.

 

Bu Yazıya Tepki Ver