Bana bu hayatın armağanısın

sıla
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğum gününü birlikte kutladığı oyuncu İlker Kaleli’nin elini tuttuğu fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan 41 yaşındaki şarkıcı, “O baktığın gözüm değil, kalbim” gibi duygusal ifadeler kullandı. Sıla’nın bir başka cümlesi ise “40 sene bekledim” şeklindeydi

Ahmet Kural ile olaylı birlikteliğinin ardından şef Hazer Amani ile nikâh masasına oturan, ocak ayında da Amani’den boşanan şarkıcı Sıla (Gençoğlu), belli ki aradığı aşkı oyuncu İlker Kaleli’de buldu. 41’inci doğum gününü sevgilisi ile kutlayan Sıla, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ‘ateş bacayı sarmış’ dedirtti. Sevgilisinin elini tuttuğu pozu, “O baktığın gözüm değil, kalbim. Ve sen bana bu hayatın armağanısın. 40 sene bekledim. Şükranla…” sözleriyle paylaşan şarkıcının çok sayıda beğeni alan paylaşımının tamamı şöyle:

EĞİLDİKÇE DEĞDİM İÇİME…

“O tuttuğun elim değil, kalbim. Eğildikçe değdim içime. Geçen zamanın ardından baktım. Hanın kapılarını kapattım. Buralara varana dek yel de esti, kasırga da vurdu. Sen olursan bir kırk yıl daha deviririm gibi bir cesaret var şimdi içimde. O baktığın gözüm değil, kalbim Ve sen bana bu hayatın armağanısın. 40 sene bekledim. Şükranla… Doğum günüm kutlu olsun.”

Bu Yazıya Tepki Ver