Biden bağdakini kovdu!

Biden masa
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Başkanı Joe Biden, İngiltere’de bir ‘skandal’a imza attı. Eşiyle yemek yemek istediği masada bulunan BBC’nin İngiliz editörü Jon Sopel ile Morgan Gisholt Minard’ın kaldırılmasını istedi.

İlk yurt dışı seyahatine çıkan ABD Başkanı Joe Biden, dünyanın en gelişmiş yedi ekonomisinin (İngiltere, ABD, Almanya, İtalya, Fransa, Japonya ve Kanada) liderlerini İngiltere’de buluşturan G7 zirvesinde skandal bir eyleme imza attı. Gündüz gerçekleşen görüşmelerin ardından konakladıkları otele dönen Biden çifti, yemek için restorana indi. İstedikleri masada BBC muhabirlerini gören Biden, korumalarından masanın boşaltılmasını istedi. Kendi ülkesinde, oturduğu masayı boşaltmak zorunda kalan BBC Kuzey Amerika editörü İngiliz Jon Sopel ile Morgan Gisholt Minard, Biden’ın gülümsemeleri arasında restorandan ayrıldı.

O anlara ait görüntüler sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı, ‘skandal’ olarak değerlendirildi ve büyük tepki topladı. 62 yaşındaki Sopel daha sonra, “Kariyerimde bir ilk. ABD Başkanı gelip yanımdaki masaya oturuyor ve bir içki ısmarlıyor. Alçakgönüllü davranmaya çalışıyorum” şeklinde tweet attı.

Bu Yazıya Tepki Ver