Çöplükte bebek cesedi aranıyor

Araklı 11
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘çöplerin arasına poşete sarılı bebek atıldığı’ iddiası üzerine soruşturma başlattı. Tonlarca çöpün bulunduğu tesiste, şu ana kadar yapılan aramalardan sonuç çıkmadı. Jandarma çöplerin geldiği Trabzon ve Rize’de yakın zamandaki doğumları araştırıyor

Trabzon’un Araklı ilçesinde bulunan Taşönü Katı Atık Entegre ve Bertaraf Tesisi’nde ölü bebek cesedinin çöpler arasında görüldüğü iddiası üzerine savcılık harekete geçti. İddiaya göre, çöpe atılan bir bebek cesedinin katı atık bertaraf tesisine gönderildiği, burada fark edilmesine rağmen bir poşete sarılarak atıldığı öne sürüldü. İlçeyi karıştıran bu iddia üzerine Trabzon Valiliği’nin talimatıyla olayla ilgili inceleme başlatan Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı katı atık tesisinde çalışanların ifadelerine başvurdu.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENİYOR

Katı atık tesisindeki güvenlik kameraları toplanırken, iddia ile ilgili Araklı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından ayrıştırma bantları üzerinde inceleme yapıldı. Trabzon ve Rize’den gelen katı atıkları toplandığı ve ayrıştırıldığı tesiste çöplerin arasında kadavra köpeklerinin eşliğinde kazı çalışması da gerçekleştiriliyor. Jandarma ekiplerinin tesise çöplerin döküldüğü Trabzon ve Rize illerinde konuyla ilgili doğumları araştırdığı belirtilirken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bu Yazıya Tepki Ver