En büyük terör örgütü Amerika’nın gizli ordusu

savunmamanset2
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Askeri departmanlar için sözleşmeli çalışan ve hiçbir kaydı olmayan yaklaşık 60 bin görünmez asker, dünyanın dört bir yanında insan avlıyor. Öldürürken de ABD yasalarına, Cenevre sözleşmelerine, askeri davranış kurallarına ve temel hesap verebilirliğe meydan okuyorlar.

Dikkat ettiniz mi, Sedat Peker’in videoları için hiçbir yabancı hükümet başkanı ya da devlet adamı resmen yorum yapmadı. Neden? Gladio, derin devlet, Batı’nın da bir gerçeği olabilir mi? Amerikan Newsweek dergisi, geçen ay gizli ordu dosyasını açtı. Ardından Rus basınından Ria, Amerika’daki 60 bin görünmez asker ile ilgili bir dosya yayınladı. Rus medyası basit bir yorum yaptı.

Dediler ki, “İranlı General Kasım Süleymani, Bağdat’ta ABD ordusu tarafından tüm dünyanın gözü önünde vahşice öldürüldü. Başka bir devlet aynısını yapsaydı, Amerikalılar onu derhal uluslararası terörizmle suçlardı.” Ruslar haksız mı? Ria, ABD’nin gizli ordusu ile ilgili ilginç bilgiler verdi: “Bunlar, askeri departman için sözleşmeli olarak çalışan düzinelerce sahte pasaporta sahip kişiler.

Ne Kongre ne Senato ne de Amerikan adalet sistemi onları görüyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, onları himaye eden devlet kurumlarının bununla hiçbir ilgisi olmayacak.” Newsweek dergisi de diyor ki “Öldürürken de ABD yasalarına, Cenevre sözleşmelerine, askeri davranış kurallarına ve temel hesap verebilirliğe meydan okuyorlar.” İşte özgürlükler ülkesi Amerika’nın demokrasi ve hukuk anlayışı!

İşkence, adam kaçırma, sabotaj

Gizli ordu, demokrasi değerlerini dünya halklarına taşıyan Amerikalı savaşçının parlak imajından önemli ölçüde farklı. Newsweek’e göre, Pentagon’un gizli paralı askerlerinin çoğu eski özel kuvvetler. Yaptıkları iş, sivillerin gelişigüzel öldürülmesi, işkence, adam kaçırma, sabotaj ve terör saldırıları ve çok çeşitli savaş suçları.



Bu Yazıya Tepki Ver