İlk provada 3-4-3 iş yaptı: 2-0

FB-SEViNC
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, hazırlık maçında Csikszereda’yı 2-0 yendi. Pereira’nın 3-4-3 taktiğiyle ilk kez sahaya çıkan sarı-lacivertliler, etkili bir oyun ortaya koydu

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını Topuk Yaylası’nda oynayan Fenerbahçe, Romanya 2. Ligi ekibi Csikszereda karşısında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Goller 26. dakikada Sinan Gümüş ve 67. dakikada Serdar Aziz’den geldi. Teknik Direktör Vitor Pereira, ikinci Fenerbahçe macerasındaki ilk provasında 3-4-3 sistemini kullandı.

YEDİ EKSİKLE ÇIKTILAR

BU dizilişle sarı-lacivertliler, geçen sezon sıkıntı yaşadığı rakip kaleye organize atak geliştirme ve net pozisyon bulmak bakımından çok daha etkili bir görüntü verdi. Kanarya’da Dirar, Szalai, İrfan Can, Ozan Tufan ve Pelkas’ın yanı sıra henüz kampa katılmayan Zanka ve Valencia da maç kadrosunda yer almadı. Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçını pazartesi günü Kasımpaşa ile Samandıra’da oynanacak.

KULEYE ÇIKIP İZLEDİ

VİTOR Pereira’nın, maçı gözlem kulesinden takip etti. Sık sık oyuncularına uyarılarda bulunan Portekizli teknik adam, sürekli notlar da tuttu.



DURSUN VE CAULKER 45’ER DAKİKA OYNADI

PEREİRA ilk yarı, Berke, Lemos, Sadık, Caulker, Sangare, Sosa, Mert Hakan, Ferdi, Sinan, Ademi, Thiam 11’ini sahaya sürdü. İkinci yarıda ise Novak, S.Aziz, Tisserand, Osayi-Samuel, Gustavo, Zajc, Caner, Mesut, Samatta ve Serdar Dursun oyuna girdi.

TARAFTARIN İLGİSİ TRAFİĞİ KİLİTLEDİ

MAÇA büyük ilgi gösteren ve sarı-lacivertli takımı tel örgülerin arkasından coşkulu tezahüratlarıyla destekleyen taraftarlar, Topuk Yaylası’na giden yolda yoğun trafik oluşturdu. Ayrıca sahaya daha yakın bir yerden karşılaşmayı izlemek için yönetime çağrıda bulundular.

Bu Yazıya Tepki Ver